H “ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ” ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ & ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ…

Η “ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ” στον 2ο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών για τους όμωρους Δήμους Αμαρουσίου – Πεντέλης & Βριλησσίων στηρίζει τους κάτωθι υποψηφίους Δημάρχους:

   

 

Read more

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ “ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ” ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Η “ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ” προτρέπει και προτείνει όλα τα Μέλη και οι Φίλοι της, να συμμετέχουν ενεργά και μαζικά στην εκλογική διαδικασία και ψηφοφορία του 2ου γύρου των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών στις 02/06/2019.  Στηρίζοντας και ψηφίζοντας για την Περιφέρεια της Αττικής  τον Συνδυασμό “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ” με υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΤΟΥΛΗ, καθώς και τους υποψηφίους Δημάρχους που στηρίζει η ΝΔ στους Δήμους ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Με την κινητοποίηση όλων μας, μπορούμε να επιτύχουμε και το εκλογικό αποτέλεσμα του 2ου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών να είναι εξίσου νικηφόρο, ευοίωνο και ελπιδοφόρο όπως του 1ου, και το πολιτικό μήνυμα που θα αποσταλλεί να είναι ηχηρό για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ που έρχεται…!!!

Read more

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ κ. Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ  κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,  ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ. κ. ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ & ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ   Δρ.  ΑΧΙΛΛΕΑ ΛΙΟΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ κ. ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,  ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ & ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΛΙΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.

Read more

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ της κ. ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ & του κ. ΒΛΑΣΣΗ ΣΙΩΜΟΥ

 

 

Η ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ εκφράζει θερμά  συγχαρητήρια  στα  δυο στελέχη της που εκλέχτηκαν στις εκλογές στις 26/05/2019,  για την Περιφέρεια της Αττικής  με τον Συνδυασμό “ ΝΕΑ ΑΡΧΗ  για την Αττική” με υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής τον Γ. Πατούλη, την κ. Πολυτίμη Λεονάρδου ως Περιφερειακή Σύμβουλο του Βόρειου Τομέα Αθηνών, και για τον Δήμο με τον Συνδυασμό  “Συμπολιτεία – ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ – ΠΕΝΤΕΛΗ”  με υποψήφια Δήμαρχο την Δ. Κεχαγιά,  τον κ. Βλάσση Σιώμο ως Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πεντέλης.

Ευχόμαστε και στους δυο κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατόν  τρόπο στην ανάληψη των νέων τους καθηκόντων και ρόλων που θα τους ανατεθούν, μιας που αποτελούν  άξιο,  δυναμικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας.

Read more

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Η ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ εκφράζει ολόθερμα και εγκάρδια συγχαρητήρια, σε όσους προσπάθησαν, σε όσους ξεπέρασαν τις διαχωριστικές γραμμές και στήριξαν την Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη της Ν.Δ. να κερδίσει με διαφορά πάνω από εννέα (9) ποσοστιαίες μονάδες, στην εκλογική αναμέτρηση στις 26/05/2019 για Ευρωβουλή, Περιφέρειες, Δήμους & Κοινότητες.

Τώρα ξεκινά η ώρα της μεγαλύτερης δυνατής  συστράτευσης  για την  τελική νίκη, την τελική απαλλαγή, την αποκατάσταση της υπερηφάνειας και της λογικής στην Χώρα, χωρίς υποκρισία, ψέματα και ψίχουλα  παροχών προς εξαγορά ψήφων!!!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΝΙΚΗ

ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Read more

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 26/05/2019


Η ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 26/05/2019, ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ Ή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ,  ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΔ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΧΩΡΑ ΝΑ  ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ …!!!

 

Read more
Secured By miniOrange